0762932988 office@nua.ro
Selectează o Pagină

DESPRE NOI

N.U.A.

Compania Noastra

Localizata in Timisoara, Romania, NUA (Network Undisputed Artists) este o companie de web design si website development ce ofera solutii pentru firme, organizatii, afaceri si, nu in ultimul rand, pentru persoane fizice. Indiferent daca doriti realizarea unui website de la zero sau refacerea unuia deja existent, noi avem solutiile pentru dumneavoastra.

NUA ofera servicii profesionale de web design, SEO si SEM, multimedia, logo design, animatie, editare si tehnoredactare. Oferim servicii de calitate pentru a va satisface asteptarile la cel mai nivel inalt. Fiecare client toata atentia necesara, echipa directionandu-si eforturile catre proiectul sau.
Daca va doriti un website de calitate, cu care va puteti prezenta oriunde in lume cu mandrie, apelati la Network Undisputed Artists.

Avantajele NUA

Facem in asa fel incat proiectul realizat de noi pentru business-ul dumneavoastra sa va duca in directia dorita, oferindu-va un upgrade imens in prezentare si localizare. NUA lucreaza pentru dumneavoastra inca din 2007, iar referintele noastre demonstreaza profesionalismul si seriozitatea.

Cea mai mare dorinta a noastra a fost sa reusim sa oferim toate serviciile intr-un singur loc. Dupa multa munca si selectii, s-a reusit. Astfel, astazi, ne mandrim cu servicii complete precum consultanta, web design, programare, administrarea continutului, mentenanta si optimizare, combinate intr-un singur serviciu ce ne permite sa realizam orice. Indiferent ca doriti un simplu banner, logo, sau portal complex, solutia este una singura: NUA (Network Undisputed Artists)

„Atat eu cat si intreaga echipa suntem indatorati celor de la NUA. Au fost alaturi din noi in toate momentele in care a fost nevoie. Pot spune ca sunt cu adevarat dedicati muncii si loiali clientilor.”

Vladimir Ivanov, clubuldomnilor.ro

WEBSITE DESIGN TIMISOARA

Realizam de la site-uri de prezentare, la site-uri de evenimente, site catalog produse, site restaurante, baruri, site-uri de arta, magazine online si altele.